Col·lectius

 


Arran

arran-organitzacio-de-joves-de-lesquerra-independentistaArran neix el Juliol de 2012 de la unió de Maulets, la CAJEI i diversos col·lectius locals amb la ferma voluntat d’organitzar i mobilitzar tot el jovent independentista i revolucionari en una sola organització de joves de l’Esquerra Independentista. Neix, així , amb la convicció d’esdevenir una eina aglutinadora útil per al jovent d’arreu dels Països Catalans en la lluita per l’alliberament nacional, social i de gènere del nostre poble.

Contacte: laplana@arran.cat
Pàgina web: arran.cat


BDS – País Valencià

bds-pais-valenciaEl moviment global per a una campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel fins que acomplisca amb el dret internacional i els drets del poble palestí va ser iniciat per la societat civil palestina al 2005 i està coordinat pel Comitè Nacional Palestí BDS (BNC). La campanya BDS és una estratègia que permet a la gent conscienciar-se per a assumir un paper actiu en la lluita palestina per la justícia.

Contacte: bdspaisvalencia@gmail.com
Pàgina web: boicotisrael.net/ca/etiqueta/bds-pais-valencia


Coordinadora Obrera Sindical

COSLa Coordinadora Obrera Sindical (COS) és una organització sindical que lluita per la defensa i millora dels interessos dels treballadors i les treballadores. La COS nasqué l’abril de 1987 i es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric (SOC, CCTT, CSTC…) i de les diverses i plurals expressions que l’han encarnat.

Contacte: laplana@sindicatcos.cat
Pàgina web: sindicatcos.cat

 


Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa

Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa - Castelló de la PlanaLa Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) és una plataforma unitària que vam decidir crear el 2010 diverses persones a títol individual i col·lectius polítics, sindicals i socials presents a Castelló de la Plana, davant la crisi sistèmica que ens ha tocat viure. Als i les integrants ens uneix el rebuig al capitalisme, que considerem culpable de la crisi actual i una ideologia d’esquerres.

Contacte: repartim.treball.riquesa@gmail.com
Pàgina web: coordinadora-repartim-treball-riquesa.blogspot.com


Dones en Lluita

dones-en-lluitaDones en Lluita és el col·lectiu feminista i anticapitalista de la Plana, no mixte, assembleari i autogestionat. Ens definim com a feministes en tant que treballem perquè les condicions de sexe o de gènere no siguen motiu de submissió, discriminació, assetjament o violència. Per què reconeixem tota la diversitat sexual, orientació sexual i diversitat d’identitats de gènere.

Contacte: donesenlluitacs@gmail.com
Pàgina web: donesenlluitacastello.blogspot.com


Endavant (OSAN)

Endavant (OSAN)Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) és una de les organitzacions de l’Esquerra Independentista. Des del seu naixement a l’any 2000 aposta per la construcció del Moviment Català d’Alliberament Nacional articulant-se ens els espais unitaris dels Països Catalans. La seua pràctica és el suport a totes les formes de lluita amb la voluntat d’imprimir combativitat als moviments populars. Treballa per la construcció d’una alternativa socialista, independentista i feminista des de la proximitat de les assemblees locals amb una coordinació emmarcada en els Països Catalans.

Contacte: laplana@endavant.org
Pàgina web: endavant.org


Esquerra Independentista de la Plana

L’Esquerra Independentista de la Plana és l’espai de coordinació de les assemblees comarcals de les organitzacions nacionals de l’Esquerra Independentista. A més, incorpora membres a títol individual que simpatitzen amb el projecte socialista, independentista i feminista que portem a terme.
Actualment compta amb la participació de les organitzacions:
– Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista
– Gatzara, coordinadora d’estudiants dels Països Catalans
– SEPC, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
– COS, Coordinadora Obrera Sindical
– Endavant, organització socialista d’alliberament nacional

Contacte: eilaplana@gmail.com
Pàgina web: eilaplana.blogspot.com


Gatzara

gatzara-coordinadora-destudiants-dels-paisos-catalansGatzara som una coordinadora d’estudiants des d’on treballem per una educació feminista, ecologista, crítica, en català, pública i popular en uns Països Catalans independents.

.

Contacte: gatzaraestudiantiluji@gmail.com
Pàgina web: facebook.com/gatzara.uji


La Cosa Nostra

La Cosa NostraLa Cosa Nostra és un col·lectiu juvenil que treballa des de la proximitat dels barris, implicant-se amb el veïnat per desenvolupar un teixit social amb un esperit antifeixista, feminista i anticapitalista.

Contacte: lacosanostracastello@gmail.com
Pàgina web: facebook.com/LaCosaNostraCastello


La Rabosa

La Rabosa - club de muntanyaLa Rabosa és un grup de persones de la comarca de la Plana aficionades a visitar la muntanya. Desenvolupen activitats de diversos tipus: conscienciació mediambiental, estudi del món rural i excursions de distints nivells de dificultat, des de les que compten amb xiquets menuts fins a incursions en les condicions climàtiques més dures als cims que ens envolten.

 

 


OVIA

OVIA Organizació Vegana Independent Antiespecista de Castelló de la PlanaOVIA (Organització Vegana Interseccional Autogestionada) és una organització que busca promoure un estil de vida vegà i actiu contra tot tipus de violència cap a d’altres espècies.

Contacte: oviacastellon@gmail.com
Pàgina web: facebook.com/OVIACS

 

 


Rescat · col·lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes

RescatRescat és un col·lectiu de suport als i les activistes socials catalans. El col·lectiu, nascut l’any 2001, es dedica a tasques de difusió de la situació dels presos polítics a l’Estat espanyol i francès, donant especial ressò a situacions d’aïllament, dispersió i tortura. També dóna suport personal als presos i a les seues famílies, així com assessorament i suport legal a través d’advocats.

Contacte: llibertatpreses@gmail.com
Pàgina web: amnistiarescat.cat


Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) lluita per la construcció d’un marc educatiu des d’una òptica d’esquerres per tal d’avançar en la transformació dels centres educatius, basant-se en cinc grans eixos de reivindicació: l’educació pública, popular, catalana, antipatriarcal i de qualitat.

Contacte: castello@sepc.cat
Pàgina web: sepc-uji.blogspot.com


Subversives

Subversives - Universitat Jaume ISubversives som una assemblea feminista i anticapitalista que neix a l’UJI el passat 25 de novembre de 2016. Naixem de la necessitat de combatre el patriarcat a la universitat i fer-la un espai lliure d’agressions masclistes i lgtbifòbiques, per rendir homenatge a les companyes que ja no estan, per recolzar-nos entre germanes i per abolir entre totes la societat heteropatriarcal.

Contacte: subversives.uji@gmail.com
Pàgina web: facebook.com/SubversivesUJI