Comencen les classes gratuïtes de repàs escolar

repàs escolar Casal Popular de Castelló 2019CLASSES GRATUÏTES DE REPÀS ESCOLAR
TOTS els DIJOUS a les 18:00

Des del Casal Popular de Castelló volem intentar ajudar les famílies que per factors com la incompatibilitat d’horaris per la càrrega laboral, el desconeixement de les matèries o les dificultats econòmiques no poden involucrar-se en l’educació de les seues filles i fills.

Les voluntàries i voluntaris ajudaran a les xiquetes i xiquets en l’adquisició d’hàbits i tècniques d’estudi. Les activitats poden ser des de practicar la lectura en veu alta, la comprensió lectora, la resolució de problemes matemàtics, ajudar a fer els deures de l’escola o d’altres tasques que puguen sorgir.

Qualsevol persona de qualsevol edat pot acudir i utilitzar els llibres, el material escolar o els ordinadors amb connexió a internet. A més, hi haurà grups de conversa per a millorar el nivell d’idiomes (valencià, castellà, anglès…).

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE DEL REPÀS ESCOLAR

Instruïu-vos, perquè necessitarem tota la nostra intel·ligència. Emocioneu-vos, perquè necessitarem tot el nostre entusiasme. I organitzeu-vos, perquè necessitarem tota la nostra força.”
Antonio Gramsci

Casal Popular de Castelló