Arranca el “Menjador social” del Casal Popular de Castelló

menjador social Casal Popular de Castelló 2018L’assemblea del Casal Popular de Castelló fiquem en funcionament tots els diumenges un menjador social i comunitari gratuït per a posar-ho a la disposició de totes les persones que vulguen fer ús d’ell, aquest projecte funcionarà coordinat amb el nostre banc solidari d’aliments autogestionat “La Conquesta del Pa​“.

Als Països Catalans 852.000 persones (6’2%)* pateixen pobresa severa, a conseqüència dels estralls que provoca el sistema econòmic capitalista. Des del Casal Popular de Castelló creiem en el suport mutu entre iguals per a crear un teixit social i solidari que ajude a superar aquest sistema econòmic genocida que arrossega a la pobresa a la classe treballadora.

El “Menjador social” està obert des de les 10:00 per a preparar entre totes les assistents el menjar que se servirà a les 13:00 volent així fomentar un treball col·lectiu des de les recollides solidàries, el preparat dels aliments, l’adequació de l’espai, a la neteja de plats, coberts i taula.

El “Menjador social” del Casal Popular de Castelló és un espai d’integració on es rebutja qualsevol discriminació per motiu de raça, gènere, orientació sexual o procedència.

JUNTES SOM FORTES, ORGANITZADES INVENCIBLES
CASAL POPULAR O BARBÀRIE!

Casal Popular de Castelló