Reg d’auxili a la reforestació de la Serra d’Espadà

Casal Popular de Castelló 2017 Serra d'EspadàDIUMENGE 25 DE JUNY

Punt d’eixida: Casal Popular de Castelló 08:00 (Ronda Magdalena, 91)

El Casal Popular de Castelló es suma al projecte de reforestació de la zona de Xautena (Artana) víctima de l’incendi provocat el passat estiu. Després de la gran participació rebuda a les passades jornades de reforestació on van passar més de 500 persones a ajudar al llarg de tots dies, ara és l’hora de donar una ajuda als plantonets que vam plantar per tota la parcel·la.

 

25-02-2017 reforestació Serra d'Espadà Casal Popular de Castelló 1Des de ja fa anys que a la nostra zona mediterrània sofrim una greu sequera, sobretot durant l’estiu. Com que aquesta època ja ha començat, s’ha organitzat un dia per tornar al lloc on vam replantar, per observar l’evolució del nostre futur nou bosc i fer un reg d’auxili perquè les nostres amiguetes puguen passar la sequera d’estiu sense problemes. Gràcies a l’ajuda de la Creu Roja de Nules s’han pogut establir dos dipòsits grans on s’ha anat replegant l’aigua de pluja durant aquests mesos i han guardat totes les garrafes que entre totes vam portar.

25-02-2017 reforestació Serra d'Espadà Casal Popular de Castelló 2Des del Casal Popular de Castelló volem animar-vos a que ens organitzem totes per anar. Havíem pensat d’organitzar i completar cotxes particulars. Quedarem al Casal Popular de Castelló (Ronda Magdalena, 91) a les 8:00 i allí organitzarem i repartirem la gent en cotxes, i tornarem abans de l’hora de dinar (14:00).

Coses necessàries per a passar la jornada: roba còmoda, que es puga embrutar, esmorzar, aigua (per beure nosaltres) i ganes d’ajudar a la natura!

09-02-2017-reforestacio-artana-serra-despada-casal-popular-de-castello

Reforestació al febrer.

Mode d’inscripció: les persones que vulguen assistir hauran d’enviar-nos un correu a casalpopulardecastello@gmail.com indicant el nombre de persones amb qui vulguen vindre, els noms i número de telèfon. Així crearem un grup de WhatsApp per organitzar-nos amb el tema dels cotxes, però en un principi intentarem cobrir-ho amb els cotxes particulars de les membres del Casal.

TOTES JUNTES DEFENSANT EL TERRITORI!

Casal Popular de Castelló