Què fer en cas d’incendi

Benvolgudes amigues,

Dels creadors de «Houston, tenim un problema» «Titanic:tocats però no enfonsats» i «Carinyo, hem de parlar» s’estrena al nostre centre social «Què fer en cas d’incendi», l’assemblea extraordinària on tot pot passar i tot és possible.

L’estrena tindrà lloc el proper dissabte, 13 de febrer, a les 10.30H al Casal Popular on es tractarà el següent ordre del dia:

  • Casal Popular, agafant perspectiva on farem un repàs d’on venim i on estem després de dotze anys de treball i cap a on anem.
  • Entrem al detall, ací i ara. Parlem de la viabilitat econòmica del projecte actual amb punts com local, opcions de finançament, implicació política de l’assemblea i graus de participació individual i col·lectiva.
  • Mirada llarga. Reinventem l’ideari i articulem nous mecanismes de presa de decisions i gestió interna.

Us informem que hi ha previst un dinar de paiporta, així que dugues la rua i alguna cosa per a compartir que farem un poc de comboi.

IMPORTANT: Us preguem que confirmeu assistència enviant un correu a casalpopulardecastello@gmail.com, abans de dijous 11, per tal d’habilitar un espai més ampli en cas de que així ho necessitem.

Ben cordialment,

L’Assemblea del Casal Popular de Castelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s