En memòria de Rosa Garcia

rosaDimecres 22 a la nit vas marxar, Rosa. Tot ha estat tan ràpid, inesperat, injust… Ni ens hem pogut acomiadar. Des del Casal Popular de Castelló te trobarem a faltar. Des de l’inici vas donar suport a aquest projecte d’una colla de joves, que també vas fer teu, com a sòcia i activa participant d’assemblees, activitats, tertúlies…

Dèiem que no hem pogut, ni volíem acomiadar-nos perquè en el més profund dels nostres desitjos teníem la convicció que superaries aquest tràngol. Ens semblava envejable la teua força i vitalitat, la teua naturalitat per acostar-te i tractar amb la gent més jove, sense complexos, ni autoritarisme, ni maternalismes: de tu a tu. Com una més de la colla “jove” del Casal. Perquè has estat així fins l’últim dia: esperit jove i inquiet, incapaç de rendir-te o renunciar. Ens agradava quan apareixies de sobte per alguna assemblea o per les tertúlies, i sempre ateníem amb interés les teues enriquidores aportacions, ja fora des de la veu feminista, el treball de les cures o la teua rica experiència vital. Sempre disposada a col·laborar amb els col·lectius locals, com fa pocs mesos a la plaça de l’Ereta amb les noves generacions feministes de la Plana. Sempre cavil·lant o posada en projectes….

Menudeta com eres, has estat una enorme companya. No només per la gent del Casal Popular, sinó també per totes les persones d’ací que senten el goig per canviar l’estat de les coses. Per tu i per nosaltres mirarem de fer nostra la teua bellesa i vitalitat, el teu esperit jove indeleble: ens deixes una bonica herència. Eixa, i el privilegi de la companyia dels teus fills Joan i Vicent: projecció de la teua alegria de viure, compromís i gran qualitat humana.

Te trobarem a faltar Rosa,
Les teues amigues i amics del Casal Popular de Castelló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s