Dia de les Lluites Camperoles

Les comanyes d’Arrelant ens conviden a la seva festa:

“Des d’Arrelant, projecte d´horta agroecològica a Castelló, volem comunicar-vos que el proper dia 18 d´abril, anem a realitzar una calçotada amb productes de l´horta, amb motiu del dia de les lluites Camperoles que es celebra el 17 d´abril. En aquest dia es reivindica el paper de l´agroecologia i de l´agricultura a petita escala per a assegurar la sobirania alimentària del pobles.10995896_10153239150686170_3733481695289241434_n

En el nostre cas, portem ja alguns anys treballant per la Sobirania alimentària oferint verdures cultivades sense tòxics, des del punt de vista de la agricultura familiar en petites extensions i sense intermediaris.

És en aquest sentit que volem realitzar una calçotada: per a aconseguir suport econòmic per a afrontar les despeses d´aquest any, ja que per garantir la supervivència del projecte necessitem el suport de persones que es puguin sentir implicades en el treball que estem desenvolupant.

Les formes de col.laborar poden ser assistir a la calçotada (max 25 persones) per la que es demana una aportació de 10 euros, en la que s´inclou: sopa de faves, calçots fins a morir salsa romescu de elaboració pròpia, amanida de l´horta, vi i llimona. (la localització és prop de la ronda Millars, i de l´antic Cine Azul, la localització exacta la donarem a les persones que hagin fet la aportació i, per tant, van a assistir a la calçotada)

L´altra forma de col.laborar és comprant les nostres verdures, bé participant del Grup de Consum Margalló o bé contactant directament amb Arrelant.

Considerem la calçotada una oportunitat per passar-ho bé, coneixer-nos, explicar la situació actual del projecte i crear vincles entre nosaltres que ajuden a germinar les llavors de transformació social que portem dins.

També vos recordem que el 17 d´abril, en el context de les jornades de Lluites Camperoles, es projectarà al casal Popular de Castelló el documental: “La voz del viento, semillas en transición” al que esteu totes invitades i on podreu adquirir els tiquets de la calçotada.

Per qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres en el següent correu: arrelant@riseup.net

Si-us plau, podríeu rebotar aquest correu als vostres contactes per donar la màxima difusió.”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s