Concentració: Llibertat anarquistes detingudes!

11067494_821779154523813_6515112427746064684_n

NI INNOCENTS NI CULPABLES, SIMPLEMENT ANARQUISTES

Avui ens hem tornat a despertar amb la notícia d’un nou muntatge policial per a criminalitzar a la gent que lluita i vol una societat diferent. A primera hora del matí s’han succeït nombrosos registres en centres socials, cases okupades i habitatges particulars, entre ells l’escorcoll dels centres socials La Quimera i el 13-14 de Vallecas.
La policia ha realitzat un total de trenta detencions en col·laboració amb les Brigades d’Informació de Madrid, Barcelona, Palència i Granada. Com molts altres matins abans, hem hagut d’assistir al terror de veure com la policia derrocava portes i detenia companyes.

L’operació ha sigut ordenada pel jutge del Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco. Segons la nota de la policia les detingudes per pertinença a organització terrorista serien membres dels Grupos Anarquistas Coordinados (GAC). Se’ls acusa també de la “comissió de fets delictius consistents en sabotatges i col·locació d’artefactes explosius i incendiaris”.

Aquestes detencions es produeixen tres mesos després que l’Audiència Nacional ordenara una operació contra el moviment llibertari a Barcelona i Madrid, que va acabar amb la detenció d’11 persones, també acusades de pertinença a organització terrorista. L’operació va suposar el registre de la Kasa de la Muntanya, que es va dur a terme amb un violent dispositiu dels Mossos d’Esquadra. Set de les detingudes en eixa ocasió van sofrir un mes i mig de presó preventiva i actualment totes les encausades es troben en llibertat amb càrrecs i a l’espera de passar a disposició judicial.

Des de Castelló, condemnem aquests fets i volem mostrar el nostre absolut suport i solidaritat amb totes les detingudes. Som conscients que açò no és més que un altre intent de criminalitzar al moviment anarquista i als centres socials. La invenció d’una suposada organització terrorista té l’única finalitat de justificar la repressió de la gent que lluita i que no es queda callada. L’única cosa que cerquen és crear un estat de terror que ens mantinga quietes i en silenci, esperant no ser les següents. No obstant açò, fa molt que vam perdre la por. Fa molt que decidim que ens dóna més por la societat que volen imposar-nos que la possibilitat de ser detingudes. Que preferim arriscar-nos a la repressió que aguantar les injustícies, ens volen tombar com a la porta de la 13-14, no es creuen que som muntanyes i ens alcem en col·lectivitat.

Ni aquest tipus d’operacions policials i mediàtiques, ni les lleis repressives com la llei mordassa, ens faran callar!

Solidaritat amb els que lluiten, llibertat anarquistes detingudes, si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s