Magdalena 2015 contra tota autoritat

Índies de ciutat, preparem-nos per a eixir de la reserva. Fem retronar els tabals, pintem-nos les cares, desenterrem la destral, que a la reserva ens tenen vigilades i als carrers ens patiran descontrolades.

Somriures i abraçades contra injustícies i retallades. Festa i afectes contra protocols i processons. Diversió i alegria contra missa i bous. La dolçaina ens convoca, la muixeranga ens aixeca, la desigualtat ens avalota, pels braços ens acoblem i amb el puny alçat combatem.

Cràpules del món unim-nos! Orgulloses del nostre cor gran i de les nostres butxaques xicotetes. Cantem a la dignitat de qui mai s’agenolla, celebrem la consciència de les solidàries. Ballem en rogle la dansa de Ni un pas enrere, ballem la bolangera de la gent precària. Ballem fins no poder més que el dia és arribat i res ens podrà aturar.

Aixequem-nos ufans contra el seu caloret, riguem del seu ridícul, sabotegem-los, llancem-los al femer del passat. La història crida i ens reclama: – Derroteu-los!

Mai els perdonarem, mai ens tancaran en reserves, mai més cap humiliació.

Tenim la força de qui s’organitza i l’optimisme en la nostra voluntat. Reivindiquem-nos en l’anonimat de les governades, amb convicció llibertària per esquerdar el protagonisme immerescut de l’autoritat. No ens representen i mai els reconeixerem.

Som les irreverents, som els herètics, som les rebels. Juntes podem fer terres movedisses del sòl pel què camina l’autoritat. Siguem desobedients perquè de les seues lleis sols es desprèn repressió i avorriment. Sota la seua ombra creix terra erma. Fem soroll contra els seus obstacles:

  • Prou d’assetjament cap a les propostes festives alternatives i populars.
  • Fins als nassos de burocràcies, paperassa i tant de legalismes per a les colles.
  • A fer la mà els intents de fiscalitzar i mercantilitzar les colles.
  • Diguem no a una estratègia que ofega la feble economia de les colles i les entitats associatives.
  • Revoltem-nos contra les facilitats o dificultats en l’ús del carrer per part de colles en funció de la simpatia cap a les “autoritats”.

A la Colla Masovera estem i als carrers participem, ingovernables amb l’autoritat, alternatius al capitalisme i sempre del poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s