Tremenda Fem, Tremenda Fest

El Tremenda Fem Fest és un festival feminista i autogestionat, que es realitzarà el 6 i 7 de Febrer en Castelló de la Plana. Va en la línia dels festivals com: el Ladyfest, Femmé Soroll, Furor Uterí, MEFSST…

Partim de què la festa i la cultura que desitgem necessita la nostra acció per a ser creada i produïda, no podem esperar més temps per a què algú (les institucions o altres entitats) s’anime a fer-ho. Vivim espais de festa i cultura masculins, inclús intimidatoris per a les dones, que no representen la realitat social, on les creacions provenen de tots els gèneres. Per aquesta raó, ens resulta indispensable potenciar espais que facen d’altaveu de les veus de les dones, tant temps silenciades, i que aquestes sigan escoltades per totes les persones, independenment del gènere amb el que s’identifiquen. Ens interessen especialment les produccions dissidents, que impacten per la seva originalitat, que ens provoquen canvis, que ens sacsegen.. Ens agrada el soroll i ens hem proposat fer-lo.

Tremenda_cartell_web

Cartell Tremenda FemFest

Entre els nostres objectius principals està divertir-nos, per això el Tremenda no permet actituds que puguen coaccionar a ningú pel seu sexe, gènere, sexualitat, color de pell, forma de vestir… Exigim el respecte cap a totes les persones i esperem que algun dia aquest tipus d’esdeveniments no siguen necessaris, perquè siga habitual veure a dones en els escenaris de qualsevol festival i que totes siguem respectades.

Dossier del Festival

Tremenda Fem Fest
tremenda@riseup.net
http://tremendafemfest.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s