Quatre anys d’Ateneu Anarquista

La penya de l’Ateneu Anarquista de Castelló fa anys i ho celebra aquest dissabte. 4 anys de treball, des de l’autogestió i el compromís.

Per molts anys, companys!

L’Ateneu ens informa:

“Aquest any 2015 recordem que fa quatre anys un grup de persones provinents de diferents col·lectius llibertaris van juntar les seues forces per a crear un nou col·lectiu que intentara aglutinar el moviment anarquista de la Plana. Eixe és l’origen de l’Ateneu Anarquista.

Fent balanç d’aquests quatre anys no sabríem ben bé dir cap a on es decanta el pes, cada persona tindrà la seua opinió al respecte. El que sí podem dir, és que ens hem fet notar, amb una gran quantitat de campanyes i activitats, amb jornades de diferents temàtiques, amb l’organització de tres mostres del llibre anarquista…

I esperem poder continuar la lluita des de la perspectiva anarquista durant el temps que ens quede, amb nous vectors i fronts de lluita.

Els beneficis que es treguen de les activitats que farem aquest dia, aniran per una part per a finançar edicions de llibres de la distribuïdora l’Escafandre, i la resta es farà una donació a les encausades de l’Operació Pandora (per al qual recordem que hi ha bons de suports a 2€).

20h – Presentació del llibre – Los limites de la conciencia a càrrec de l’Escafandre https://www.facebook.com/events/902387503114039

22h – Sopar vegà

23h – Música i bebercio en solidaritat amb les encausades en l’Operació Pandora

Lloc: Casal Popular de Castelló (C/d’Amunt nº167)”

10897877_792901267411602_3382726717994826959_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s