Presentació: La Directa

B4FYn2BIUAAQJWU

El divendres 12 de desembre es presentarà a Castelló de la Plana el mitjà de comunicació *La Directa* (la web directa.cat i el quinzenal en paper). L’objectiu de les dues presentacions serà donar a conèixer el projecte en la ciutat per a ampliar la xarxa de col·laboradors en la zona i augmentar la cobertura territorial.

La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi; amb vocació d’independència i desig de complir la funció social de denúncia dels abusos i les injustícies. Des de 2006, la Directa arriba a més de 1500 subscriptores del territori catalano-parlant. Entenen la informació com una eina de transformació social: aposten por un finançament basat en els subscriptors, i per un model de gestió horitzontal.

Els dos actes comptaran amb la participació del periodista d’investigació Jesús Rodríguez, co-coordinador de la secció “Al Peu del Canó”, qui va denunciar insistentment l’ús de bales de goma per part dels antiavalots fins que van ser prohibides el 6 d’abril de 2014.

Les presentacions tindran lloc el divendres 12 de desembre: a les 12 h es realitzarà un acte a l’aula 1009 de la Universitat Jaume I, dirigit als estudiants de comunicació; i a les 19 h es desenvoluparà en el Casal Popular de Castelló (Carrer Amunt 167), dirigit als moviments socials de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s