Taller d’assertivitat lingüística

El proper dijous 4 de desembre, a les 18.30h al Casal Popular de Castelló (carrer d’Amunt, 167), Gemma Sanginés impartirà el taller per la llengua Parlem valencià. Taller d’assertivitat lingüística en un acte organitzat per l’Esquerra Independentista de la Plana en col•laboració amb la delegació de Castelló de l’IEC.

El format del taller serà teoricopràctic i consistirà en explicació psicològica del comportament lingüístic dels parlants de llengües minoritzades, d’una banda, i l’entrenament en l’assertivitat comunicativa, de l’altra.

Gemma Sanginés és psicòloga especialitzada en clínica i esport. Ha dedicat els últims anys a l’estudi i intervenció en el comportament lingüístic dels parlants de llengües minoritzades, sobretot als Països Catalans i Euskal Herria, a través de l’entrenament en assertivitat lingüística. És autora, junt amb Ferran Suay, del llibre Sortir de l’armari lingüístic. És membre de Tallers per la Llengua, una entitat que es dedica a impartir tallers adreçats a fomentar la sensibilitat envers la diversitat lingüística i l’adopció de conductes lingüístiques que faciliten el manteniment de la vitalitat de la llengua catalana.

L’acte està emmarcat en els actes en commemoració dels 82 anys de la signatura de les ‘Normes de Castelló‘ que organitza la plataforma Castelló per la Llengua amb el lema “Volem viure en valencià”.

10309355_764808113554251_4586843924140507288_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s