Acció simbòlica per la retirada de les multes

lliurament arros

Avui dimecres 18 de juny de 2014 un grup de persones pertanyents a la Colla la Masovera i gent que ens donaven suport, hem decidit anar a fer una protesta davant del consistori aprofitant el ple de l’estat de la ciutat que es celebrava a la seu del govern local.

L’acte ha consistit en entrar i, en acabar el discurs de l’Alcalde, donar-li un paquet d’arròs al regidor de festes Joaquin B. Torres, moment en què s’han tret unes pancartes i s’han fet una sèrie de crides a favor de la retirada de les multes. Immediatament se’ns ha dit que havíem d’abandonar el ple, cosa que hem fet sense mostrar resistència, mentre per part dels policies que ens han acompanyat ens arribaven amenaces de més possibles multes.

Aquest acte pretenia fer visible a l’equip de govern de la ciutat i demés assistents al ple, el nostre desacord pel rebuig del recurs que hem presentat demanant que es retiraren les sancions que es van imposar per celebrar un concurs de paelles les passades festes, i el manteniment d’unes multes que considerem arbitràries, desproporcionades i no ajustades a la llei.

Continuem denunciant la política del consistori de persecució per un acte que no va més enllà de fer unes paelles al carrer durant les festes, activitat que hem fet tots els anys sense incidents, i que l’actitud del consistori respon a la necessitat del poder de denunciar a tota persona, organització o col·lectiu que mantinga una postura crítica davant de les institucions, com és el cas del Casal Popular de Castelló en tant espai on conflueixen diferents col·lectius i moviments socials .

 

acte protesta ple

 

La nostra demanda és un tracte igualitari per a tothom, i no pararà fins que aquesta siga efectiva, per tant continuarem fem accions de protesta per a assolir aquest objectiu. La campanya d’adhesions ja supera les 600 signatures, i això és mostra del fet que molta gent continua donant-nos suport i entenen que l’actitud de l’ajuntament no és ni justa ni de comprensió davant d’un acte que, reiterem, celebrem any rere any deixant les condicions del carrer en perfecte estat i sense tallar la circulació.

La nostra intenció, ara, és demanar una reunió amb el regidor de seguretat ciutadana, Joquín B. Torres, per a intentar trobar una solució dialogada al conflicte generat amb les multes, ja que confiem en el diàleg i l’enteniment, i per a evitar en futures festes que puga passar.

Ben cordialment,

Colla la Masovera-Casal Popular de Castelló

Dimecres 18 de juny del 2014

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s