Presentació de la II Trobada per la Unitat Popular

Segona trobada per la Unitat Popular

El 9 de maig a les 19h convidem als col·lectius de la Plana, que treballen per la transformació social, a assistir a la presentació de la II Trobada per la Unitat Popular que tindrà lloc al Casal Popular. Núria Comerma, del grup dinamitzador de les Trobades per la Unitat Popular ens explicarà tot sobre aquest projecte.

La Trobada per la Unitat Popular l’entenem com l’inici d’un procés de discussió i reflexió per teixir, construir i donar sentit a això que anomenem la unitat popular; que ha d’ajudar-nos a caminar cap a la ruptura democràtica i la transformació social. Un espai de debat que no acabarà el dia 30 de novembre, si no que en serà el tret d’inici. Volem que sigui un espai de discussió per debatre quins són els temes prioritaris i les línies d’acció política comunes en els diferents sectors o àmbits de treball, i alhora compartir debats estratègics sobre alguns dels reptes que actualment tenim:

1 – Elaborar un full de ruta per a la independència compartit per moviments socials, entitats i organitzacions amb voluntat transformadora i rupturista;
2 – Definir les bases del nou model de societat que volem, quines estructures i quin model social, econòmic i cultural voldríem que fossin discutides en la creació d’un nou estat;
3 – En aquest procés de transformació social radical pel que optem ens cal analitzar com s’articulen les lluites, el contrapoder i la lluita institucional.

Vine i participa!

Organitza:

Trobada per la Unitat Popular

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s