Llarga vida a la Distri Comú!

Concert Estricalla i RAW de la Distri Comu

La Distri Comú compleix anys i des del Casal ens sumem al seu aniversari orgulloses d’haver crescut juntes. A l’època dels fanzines i avui a les xarxes socials, dels concerts punks als centres socials okupats dels 90 fins a l’escena hard-core dels nostres dies, als anys dels insubmisos a l’exèrcit espanyol i avui en dia contra aquesta estafa anomenada crisi, la Distri sempre ha estat present i ens ha nodrit de continguts i música des d’un plantejament autònom, crític i explícitament compromès. Amb ells vam editar fanzines d’estètica talla i pega, i amb ells hem publicat llibres, amb ells arribaven maquetes i vinils i amb ells coneixem nous grups. Per al Casal Popular ha estat una  ferramenta per a madurar políticament, per a créixer col·lectivament, i per això vivim amb un somriure cada nou aniversari.

Entre les darreres novetats recomanem la GUIA PARA REALIZAR ASAMBLEAS, un text on s’ofereixen eines reflexives i pràctiques per millorar l’auto-organització; també els acaba d’arribar POR AMOR O A LA FUERZA especialment recomanat per persones interessades en la temàtica feminista i el treball. Si us interessa contacteu amb ells pel seu facebook.

No cal dir-ho, però el proper dijous 17 d’Abril ens vorem al Gat Penat en el concertazo que han organitzat. El cantant d’Estricalla ens ha convençut després de vore’l en el vídeo. Des del Casal desitgem llarga vida a la Comú!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s