Taller de creixement eròtic

Taller creixement eròtic

Taller impartit per Marta Villar, sexòloga i psicòloga, que es desenvoluparà el diumenge 16 de Març al Casal Popular de 17:00h a 21:00h.  Aquest taller està dirigit a totes aquelles dones que vulguen potenciar la manera de viure la seua sexualitat.

Aportació: 12€ ( 10 € Persones sòcies del Casal Popular)

Més informació e inscripció: martasexologa@gmail.com

Descripció del taller:

“Som éssers sexuats des de què naixem fins que morim. Així mateix, la nostra sexualitat està influenciada per la societat en la que vivim, en aquest cas, en una societat heteropatriarcal i coitocentrista en el que es refereix a la sexualitat. Així doncs, la manera de viure’ns com éssers sexuats està impregnada d’aquestes improntes.
Aquest taller té com a objectiu ser una trobada entre dones on profunditzar sobre diferents aspectes de la sexualitat (concepte de sexualitat, sexualitat en parella, fantasies sexuals…) a partir de la reflexió i la realització de diferents dinàmiques”.

Deixem link recomanat per Marta Villar perquè us pogueu descarregar aquest llibre de relats curts que parlen sobre AMOR, SEXE I LLIBERTAT a les relacions humanes.  I també el documental “LA LUNA EN TI: Un secreto demasiado bien guardado” al voltant de la menstruació i com l’entenem a la nostra societat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s