A la recerca d’alternatives

un-premier-bilan-encourageant-13

Des de 7.000.000.000, el nom que replega un projecte artístic exposat  a l’Espai d’Art Contemporari de Castelló, han convidat al Casal Popular i altres iniciatives assembleàries i autogestionades a presentar els nostres projectes. En el cas del Casal participem el dissabte 15 de març pel matí, just el dia que es parla de projectes basats en el treball horitzontal i la presa de decisions col·lectiva i per consens.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer als col·lectius o individualitats interessades, diferents eines que els puguen ajudar a facilitar els seus respectius projectes, a més de ajudar-nos a enriquir-se mútuament. Al llarg del dia es tractaran temes transversals per a molts col · lectius com són les relacions interpersonals en aquest tipus de processos i les noves tecnologies en mans de les persones.

Així mateix el Diumenge se celebrarà a la mateixa plaça el 1er mercat de la Ecoxarxa de Castelló. Per a saber-ne més us recomanem que visteu el bloc de la Cooperativa integral de Castelló, on trobareu el programa complet per al cap de setmana. Igualment agrair a les persones que han fet possible aquestes activitats, íntegrament ideades i dinamitzades per persones pertanyents a diferents col · lectius de Castelló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s