Presentació del llibre "Fer el Salt" a València

Si esteu per València, el divendres 31, l’amic Raül Beltran presentarà el llibre “Fer el salt: Cooperativisme i economia solidària”, una de les últimes i més ben acollides edicions de la Comú. Serà a tot un espai de referència a València: el CSA-Bar Terra de Benimaclet.
Encara ens queden algunes còpies d’aquest llibre de la casa. Si us interessa, podeu escriure a: districomu@hotmail.com

Xerrada al Terra a València.

Xerrada al Terra a València.

Amb motiu de l’entrada al nou any 2012, assenyalat com l’any internacional del cooperativisme, un grup de persones vinculades als moviments socials i al Casal Popular de Castelló vam engegar un grup de treball -Coopera que és la pera- de cara a organitzar les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a la nostra ciutat. Tenint en compte l’actual context històric, econòmic i social que ens ha tocat viure, des del nostre col-lectiu de treball trobàvem important cercar fòrmules per tal de fer front a la nostra realitat immediata.

Aquest llibre tracta de fer una aproximació al cooperativisme i l’economia social, a la seua significació històrica, al seu valor actual i als nous desafiaments envers el nostre context. Per altra banda, també cerca oferir orientacions per aquelles persones amb desig de posar en marxa nous projectes. És per això, que a banda de diferents textos de suport, tembé fem un recull d’entrevistes a diversos projectes cooperatius d’àmbits com la missatgeria, educació, hosteleria, energies, serveis financers, món editorial, assegurances, comunicació, cooperatives de consum… Un total de 18 entrevistes que serveixen per prendre el pols a la vitalitat i diversitat cooperativista actual més propera als moviments socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s