El 118, número premiat de la rifa pels Bastoners solidaris

Des del Grup de Suport als Presos i Preses de la Plana volem informar que el número premiat de la rifa pels Bastoners Solidaris celebrada el passat 18 de gener a la Colla El Rogle és el 118. El premi (una fusta pirograbada amb un puny alçat) estarà exposat a la barra del Casal Popular fins el 18 de març de 2014 que passarem a retirar-lo, si no ha aparegut abans el portador de la papereta premiada a reclamar-lo.

xerrada bastoners

Aprofitem també per agraïr a totes les persones que han col:laborat desinteressadament en la Jornada Solidària Antirpre: els grans punxadiscs de Only Hate, als companys del pub El Gat Penat, als cuiners i cuineres de les paelles i les pizzes, al Casal Popular de Castelló per cedir-nos tota la infraestructura, així com a tota la gent que vareu tirar una maneta durant tota la jornada.

Només ens queda enviar una forta abraçada al Grup de Suport als Bastoners Solidaris i en especial al Gregori i el Femin.

Venen temps difícils, on la repressió cada cop serà més salvatge, on les detingudes i empresonades estaran a l’ordre del dia i on la solidaritat jugarà un paper molt important. I nosaltres continuarem cridant ben alt: “Preses al carrer, Amnistia i Llibertat!!!”

Ens veiem al carrer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s