Recta final de la 2a Mostra del Llibre Anarquista‏

AVUI DIVENDRES 4 OCTUBRE
19:30 H. PRESENTACIÓ ”Sexual Herria”, d’Itziar Ziga (Ed. Txalaparta). Itziar Ziga és una feminista heretge, periodista inadaptada i vedette de l’extraradi. Ha estat involucrada a col·lectius com ara el Front d’Alliberament Gai de Catalunya, el moviment desuport als joves del 4F, el  grup feminista Ex_dones i altres espais transfeministes, post-porno,… Arriba per presentar el seu darrer llibre ”Sexual Herria”, un relat testimoni de la tornada a la seua terra per tal de compartir la seua visió de la lluita, del feminisme, delcompromís, del plaer,… Lloc: Casal Popular de Castelló.
DISSABTE 5 OCTUBRE
11 H. Obertura de la fira d’editorials i distribuïdores alternatives. Durant tot el dia, a la Plaça de les Aules hi haura parades de llibres de diferents editorials i distribuïdores alternatives. També hi haurà l’exposició ”Televisió” de Jinquer Chulivert.
11:30H. PRESENTACIÓ ”El Lokal: 25 anys d’un racó llibertari a Barcelona”, a càrrec d’Iban Ek (Ed. El Lokal). Recull de testimonis que ens acosten a la trajectòria d’aquest referencial espai al Raval deBarcelona, que ha estat punt de trobada i centre dinamitzador a l’àmbit llibertari i dels col·lectius socials de base. Lloc: Plaça de les Aules.
12:30H. PRESENTACIÓ Revista Argelaga. Argelaga és una publicació llibertària centrada en la crítica i la lluita contra el desarrollisme i els excessos de la societat industrial. Les seues pàgines ens acosten a conflictes com la lluita contra el fracking, els incendis, la crisi dels recursos naturals,… des d’una perspectiva llibertària i de compromís amb la natura. Lloc: Plaça de les Aules.
14H. DINAR a la Plaça de les Aules.
16:30H. PRESENTACIÓ ”Agrietando el futuro” a càrrec de Ramon Irurzun (Ed. Ecologistas en Acción). Aquest llibre tracta d’acostar-nos a un nou mètode d’extracció de gas del subsòl que ha entrat amb molta força al nostre territori, el Fracking o fractura hidràulica. En aquest llibrecol·lectiu les i els autors ens descobreixen d’on procedeix aquesta tecnologia i en què consisteix realment, per què s’està produint la seua ràpida extensió just ara, quina és la seua situació en la resta del món i al nostre territori. Lloc: Plaça de les Aules.
18:30H. PRESENTACIÓ ”La mujer en el espejo del psicoanalisis”, a càrrecde Érika Adanez i Jose Luis Romero Cuadra. La dissecció dels processos de l’esdevenir dona per la teoria feminista ha tingut en el psicoanàlisi i en les psicoanalistes la seua més inestimable referent polèmic. El reflex deles dones que s’han mirat en l’espill del psicoanàlisi ha transitat des de l’ortodòxia inicial, centrada en factors endogens, fins als posteriors enfocaments culturalistes i les anàlisis contemporànies basades en la intersubjectivitat. Lloc: Plaça de les Aules.
21H. SOPAR. Lloc: Casal Popular de Castelló.
23H. RECITAL de poesia ”Follando con la locura” a càrrec de Pako Punk. L’escriptorde Torreblanca ens presentarà la seua darrera aportació poètica. Lloc: Casal Popular de Castelló.
EXPOSICIONS
*EXPO ”Televisió” Jinquer Chulivet ens presenta una instal·lació amb elements reciclats com a crítica de la televisió. L’exposició estarà durant tot el dissabte 5 d’octubre a la Plaçade les Aules. Més info: http://hueleadespertar.blogspot.comLloc: Plaça de les Aules.
*EXPO ”Reflexió i crítica social a través de les il·lustracions del Diagonal”. Una lectura àcida i crítica de l’actualitat mitjançant dels i les il·lustradores del Diagonal: Isa, Luís deMano, Eneko,… Del 26 de setembre al 26 d’octubre. Lloc: Casal Popular de Castelló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s