Activitats cap de setmana al Casal Popular de Castelló

El conflicte a Canal9 (*Jornades sobre Conflictes i Emergències) 

Divendres 8 de febrer 19.00 h. al Casal Popular de Castelló
Descripció: Als darrers mesos va eixir la notícia que Canal9 feia un ERO i prevei acomiadar un 70% de la seua plantilla. Des d’aleshores s’han donat tot un seguit de mobilitzacions dels seus treballadors i treballadores denunciant tant la mala gestió com el servilisme corporatiu i manipulador dels seus gestors. Des del Casal Popular hem convidat a Vicent, treballador de Ràdio9 i membre del Comité d’empresa de RTVV.

Organitza: Casal Popular de Castelló


Mercaet Costureres Nòmades

Dissabte 9 de febrer 18:00 h. a la 2ª planta del Casal Popular
 Costureres Nòmades és un espai col·lectiu de creació, on dissenyadores i artesanes treballem des del disseny, la producció, la transformació, el reciclatge, la reutilització, l’adequació, la investigació… de roba i altres elements d’indumentària (complements, sabates, roba de casa…). Amb el nostre treball volem ser part activa en les transformacions de les relacions de producció i consum, material i simbòlica, en el terreny de la indumentària i el disseny en general (roba, sabates, complements, mobiliari, …) cap a pràctiques col·lectives d’autoabastiment, més horitzontals i més equilibrades, que ens allunyen d’aquest sistema capitalista tant destructiu i manifestament insostenible per a la vida de les persones, un sistema que fins i tot ens aliena la vida.

Organitza: Costureres Nòmades


Enganxa’t al Casal

Dissabte 9 de febrer 19:00 h. a la 2ª planta del Casal Popular

Descripció: Moment per a compartir els nostres coneixements al voltant de les tècniques de teixit, com el ganxo i les dos agulles. Activitats que antigament les dones feien de manera col·lectiva i, en moltes ocasions, en el carrer, convertint aquesta tècnica artesanal en una ferramenta per a generar un altre tipus de teixit, el de les relacions de diàleg, cooperació, suport, intercanvi que al voltant de les agulles i els fils es produeixen. Vine i disfruta dels sabers i la companyia. Ah! i del berenar!! 

Organitza: Rebost de Sabers

6 thoughts on “Activitats cap de setmana al Casal Popular de Castelló

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s