Editorial Benvingut 2013

Si us sembla que caminant no arribem a la llibertat, correm aleshores*. Ja portem anys de curses, d’entrenaments, hem fet alguns salts possibles, seguim descobrint nous camins, hem après per perdre’ns igual com gaudim dels abraços quan ens trobem.

Canta el grup valencià Orxata: Omplim la vida de vida. Al capdavall, la llibertat ens la donem en la nostra quotidiana resistència, així que correm companyes a seguir omplint la vida de vida. De Gaza a Castelló, del carrer d’Amunt als pobles contra el fracking, de la vaga al dret a l’avortament, de l’assemblea i la cooperació a la lluita contra els desnonaments. De la paraula als fets perquè juntes ho podem tot.

Recorda les coordenades: carrer d’Amunt 167. Orgulloses de ser la memòria del futur de les lluitadores del passat. Sí, carrer d’Amunt 167. Coordenades per a  armar-se d’utopies i desmilitaritzar la decadència assassina del capitalisme sionista. No hi ha pérduda, carrer d’Amunt 167. Creixem orgulloses de com madura la nostra xicalla perquè són la nostra memòria de futur, perquè recarreguen d’arguments el desafiament al present.

Estàvem armades quan el conflicte semblava atenuat, i ara que l’hostilitat és descarnada encara ho estem més. La lluita de classes té els seus colors. El de l’angoixa d’un sistema que escopeix de pobresa tothom i a tothora, i el de l’alegria de la ruptura, el color de les altres realitats possibles albirades a cada horitzó de les nostres vides compartides. Nosaltres no volem el seu gris, ni el del passat del ciment ni el del present de les retallades. Són els colors de la utopia  els que omplin de vida la vida. Al Casal pedalegem a pinyó i amb cadència per la utopia. Companya! Suma’t a la resistència!.

*Cita de Práxedis Gilberto Guerrero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s