Aquesta setmana: Històries, ganxo i reggae!

Continuem una setmana més, des del Casal Popular de Castelló, oferint-vos propostes d’oci i trobada diferents per les vostres agendes. 


DIVENDRES 9 NOVEMBRE, 22’30H: Presentació i projecció d’HISTÒRIES

Històriesuna pel·lícula de Domingo Chinchilla, és un prjecte audiovisual sobre la narració oral. Es tracta de portar el fet de narrar una històira a situacions quotidianes: cuinant, conduint, passejant… Entre els participants trobem els castellonencs Salva Mussennastiu i Valentí Piñot.

……………………………………………………..


DISSABTE 10 NOVEMBRE 11H: Reggae&Tapes al Casal Popular
Punxamenta amb Cintes de Cassette amb Degustació de tapes
*Els propers dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 de novembre, continua l’aniversari de Jamaican Memories amb un seguit de concerts a diferents sales de Castelló, on actuaran bandes com Le Grand Miércoles, The Upsessions, Begoña Bang Matú,… així com la flor-i-nata dels punxadiscos “jamaicans” de la contornà.


……………………………………………………..


DISSABTE 10 NOVEMBRE 18H: Taller “Enganxa’t a la fresca”
Moment per a compartir els nostres coneixements al voltant de les tècniques de teixit com el ganxo i les dues agulles, activitats que antigament les dones feien de manera col·lectiva i, en moltes ocasions, al carrer, convertint aquesta tècnica en una eina per a generar un altre tipus de teixit: les relacions de diàleg, cooperació, suport. També hi haurà berenar.
Organitza: Rebost de Sabers

+ info i apunta’t en: http://wiki.casalpopularcs.org/Rebost

*El Rebost de Sabers és un espai  d’intercanvi de coneixements dins del Casal Popular, es basa en relacions horitzontals i de cultura lliure. Funciona canviant els patrons de comportament que tenim interioritzats –on el professor ensenya i l’alumne calla– per uns altres més creatius i interessants, com aquells en els quals els intercanvis creen nous fluxos dels quals ens alimentem col·lectivament. Experimentant noves formes de treball i de relacions, compartint accions, experiències i coneixements. Un lloc on tots i totes són benvinguts per participar en la construcció d’aquest rebost col·lectiu de sabers. Aquest intercanvi es dóna de forma gratuïta, hi ha un cost simbòlic per cobrir les despeses bàsiques de material i manteniment de l’espai.

……………………………………………………..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s