Davant la repressió: SOLIDARITAT!


A causa de l’augment repressiu contra les lluites socials de les que participem els membres del Casal Popular, us convoquem a les següents mobilitzacions per mostrar la nostra solidaritat. 

Vivim temps de lluita, vivim temps de repressió. 

Aquesta setmana dos companys del Casal Popular de Castelló pateixen la tendència del Govern per criminalitzar la protesta social en contra de les agressions a l’educació pública. Si, la repressió política ens afecta directament, pel que volem fer una crida al suport amb els nostres companys. 

Un d’ells ha passat la nit del 10 al 11 de setembre a comissaria. Per mostrar el nostre suport el dimarts 11 de setembre hi ha una concentració a les 19.30 a Maria Agustina. Amb aquesta mobilització volem denunciar la persecució política que sofreix i alhora us animem a contagiar-nos del seu compromís social i el de la resta de gent que protesta front als responsables i còmplices del desmantellament de l’ensenyament públic. 

L’altre company, membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ha sigut, injustament, denunciat per part de l’antic viceportaveu del Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I, Juan Luís Saura. Per tal de demostrar la farsa d’aquest procediment i el suport al nostre company  hi ha concentració el dimecres 12 de setembre (dia en que se celebrarà el judici) a les 11.00 a la Ciutat de la Justícia de Castelló de la Plana (Blasco Ibañez, 10).

Aquests dos fets no són aïllats, sinó el resultat dels nostres procesos de lluita. A cada pas de resistència, de lluita i rebel·lia sofrirem més repressió, pel que cal teixir la nostra pròpia xarxa de solidaritat en front de l’escala repressiva i, sobretot, per seguir mobilitzant-nos amb més força contra l’estat de les coses. 

Manifest unitari contra la repressió estudiantil a l’UJI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s