Fem camí acoblant modes de vida amb modes de lluita


Amb motiu de l’entrada al nou any 2012, assenyalat com l’any internacional del cooperativisme, un grup de persones vinculades als moviments socials de Castelló hem engegat un grup de treball de cara a organitzar les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Castelló de la Plana.

Tenint en compte l’actual context històric, econòmic i social que ens ha tocat viure, des del nostre grup de treball trobàvem important cercar fòrmules per tal de fer front a la nostra realitat més immediata. 
Considerant la situació que es dóna actualment a les nostres comarques (elevat índex d’atur, precarietat laboral, límits del model econòmic actual, sobrevaloració de l’economia especulativa, manca d’alternatives per als i les joves, sobrevaloració de models empresarials competitius,…), ens semblava important conferir un espai de formació, debat, difusió i suport mutu que d’alguna manera puga ajudar a ventilar l’actual escenari, com a mínim al nostre àmbit més pròxim.

Més enllà de la celebració de l’any internacional del cooperativisme, cerquem un espai per una nova vitalitat de l’economia des de l’horitzontalitat, la solidaritat i allò local.

*MÉS INFO:

· Totes les activitats són d’accés lliure.
· Els divendres i dissabtes d’activitats de les jornades hi haurà sopar vegeta al Casal Popular de Castelló.
· Per col·laborar al finançament de les jornades hem tret merxandatge que pots adquirir al Casal.
· Per ampliar la info, mireu a: http://wiki.casalpopularcs.org/JornadesCooperativismeEn definitiva el que es tracta des de les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Castelló de la Plana, és d’obrir el debat, la reflexió i la formació per tal de potenciar el cooperativisme i altres formes d’economia social i solidària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s