Cap de setmana complet al Casal Popular

Aquest proper cap de setmana es presenta completet al Casal Popular. Per començar, aquest divendres 9 de desembre, a les 19’30, us convidem a la xerrada “Saber per a Dominar versus Saber per a Resistir: l’Escola contra el Carrer, la Comunitat, el Clan, la Tribu i els Marges”, a càrrec de Pedro García Olivo qui bordarà “l’altre” de l’Escola: educació comunitària indígena, educació tradicional gitana, educació al medi rural-marginal, educació a casa i educació crítica no-institucional.

Pedro García Olivo és autor de llibres com El enigma de la docilidadLa bala y la escuela (tots dos a Virus Editorial), o El irresponsable, textos amb un fort contingut crític amb els actuals models d’educació reglada. Per més info, podeu consultar: www.pedrogarciaolivoliteratura.com

El dissabte de matí continuen les activitats del Rebost de Sabers. Aquest dissabte 10 toca el taller de Comunicació i Acció Gràfica, on es tractarà de la creació d’un collage i donar-li un format per afegir informació en text. Constarà d’una primera sessió més “bricològica” i una segona per treballar amb ordinador. El taller va a càrrec de Tania i Tòfol.

El mateix dissabte 10, per la vesprada, i dins de les Jornades de la Memòria Històrica, a les 19 hores, xerrada sobre els Institus Obrers 1936-1939, a càrrec de Cristina Escrivà. En acabar hi haurà sopar fraternal. Activitat organitzada des del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica. Més info: www.memoriacastello.cat

I si el diumenge encara teniu ganes de marxa, us proposem una caminada per la Serra d’Irta. De dificultat mitjana i amb Sergi com a guia, farem un recorregut per un dels pocs indrets verges de la nostra assetjada geografia. Hem quedat a la Plaça Maria Agustina; preguem puntualitat (per concretar més pots escriure al correu del casal: casalpopulardecastelloARROBAgmail.com).

One thought on “Cap de setmana complet al Casal Popular

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s