El Rebost de Sabers

Aquest any des del Casal Popular de Castelló estrenem un nou espai: El Rebost de Sabers

El Rebost de Sabers és un projecte que es basa en la transformació social a través de l’intercanvi de coneixements basat en models horitzontals i de producció de cultura lliure.
El que el rebost proposa és experimentar noves formes de treball i de relacions, compartint accions, experiències i coneixements de tots i totes qui vulguen participar de la construcció d’aquest rebost col·lectiu de sabers on tothom pot compartir i aprendre alhora que es construeix la seua pròpia caixa de ferramentes.
Des del rebost ens plantegem l’aprenentatge com un gest interior, un hàbit individual que ens ajuda a fer comprensibles les coses que ens envolten fent créixer l’autonomia personal i la capacitat d’acció i transformació. Un “ací i ara” que enriqueix la subjectivitat i el plaer d’inventar en grup, accionant, connectant, dispersant i desbordant totes les conveccions socials.
Així, si ets posseïdor de qualsevol saber teòric o pràctic que penses pot ser útil a altres persones (que segur que sí) i tens ganes de compartir-ho, adreçat a la web del Rebost (http://www.casalpopuladecastello.org/rebost) i segueix les instruccions per a ofertar-lo. També podràs accedir en ella a un recull de materials producte de les diferents experiències que constitueixen un autèntic Rebost Col·lectiu, en que trobar eines teòriques i pràctiques per la construcció de la teva/vostra pròpia caixa de ferramentes.
Pots informar-te en el panell del Rebost que trobaràs al Casal i en la web del Rebost sobre els tallers que estan o estaran en marxa. Així com demanar els que t’interessen.
Anima’t a participar d’aquesta experiència de coaprenentatge i generació de saber col·lectiu!!!
Per una autogestió de l’aprenentatge i del Saber!!!!
              rebostdesabers@comparteix.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s