Ja està ací: Magdalena 2011!!

Des del Casal Popular volem desitjar-vos a totes i a tots unes bones festes de la Magdalena, alternatives, en contraposició a aquelles que es fan des del govern municipal, en aquesta nova edició del 2011, i que ja en portem 4 [consulta els darrers anys: 2008, 2009, 2010]. Quatre festes i quatre anys de construcció de festes (i alternatives vàries) fetes per nosaltres, amb una base popular i autogestionària la qual demostra que una altra festa, com un altre món, no sols és possible, sinó que és segur. Volem en primer lloc desitjar que les festes servisquen per a crear un espai de convivència i de integració que aparte a la ciutat de les barreres d’exclusió, violència, racisme, i sexisme. Desitjem que les festes, a més d’un espai de diversió, siguen proposta d’una societat més justa, pacífica i reconciliada amb la seua cultura i llengua pròpies.

Des del Casal Popular hem de recordar que el Castelló actual està molt lluny de conformar una comunitat ciutadana autèntica. Hi ha fets que no es poden amagar, com l’espectacle obscé d’una política corrupta, d’un Castelló cada vegada més polaritzat entre aquelles persones que acumulen les riqueses i la gran massa de gent aturada, de la violència masclista que encara continua colpejant la nostra societat, de la manca de respecte al medi ambient i dels continus atacs contra la cultura i llengua pròpies. Considerem, per tant, que la festa no pot servir per a amagar aquestes realitats, com desitjaria la gent que governa la ciutat.

Per aixó des del Casal Popular defensem la idea d’una festa reivindicativa. Divertir-nos, sí, però recordant que els valors que defensem els defensem també quan estem de festa. Per això lluitem per una festa que desterre els valors del capitalisme, del sexisme, del racisme i la xenofòbia i també de les imposicions culturals que vivim al nostre país amb la intenció d’aconseguir un Castelló igualitari, net de corrupció, sense violència i que asumisca amb normalitat la seua cultura i llengua.

BENVIGUDES I BENVINGUTS A L’ENCETÀ DE LES FESTES!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s