Assemblea oberta de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa

Cansats de les queixes que no passen de la barra del bar, diverses persones han decidit organitzar-se a Castelló en la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa.

Les experiències d’assemblees d’aturats, grups per una vivenda digna o col·lectius contra les retallades socials en definitiva, ens mostren el camí a seguir per a esdevenir una alternativa que no pretén ser votada en cap elecció institucional, que no demana cap suport, sinó que ofereix la possibilitat d’implicar-se a títol individual per tal d’esdevenir un vertader contrapoder popular enfront de les cúpules de sindicats reformistes i els partits institucionals que treballen per a la patronal.

Dissabte 5 de març 17:00 tens l’oportunitat de passar a la pràctica, de portar a terme allò que comentes amb els teus companys i que no es materialitza en res. Al Casal Popular de Castelló es desenvoluparà l’assemblea oberta on es seguiran tractant els temes laborals i socials que portem treballant des de la Vaga General del 29-setembre com per exemple, el dia de la dona treballadora i l’1 de maig.

Pots veure el que fem al nostre bloc; també podeu univer-vos al nostre facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s