II Cicle de Cinema Documental (+debat!)


La corrupció social i financera i les seues culpables, la deslocalització de grans empreses privades, la destrucció del medi ambient justificada per la falta de recursos energètics, el consumisme incentivat per l’obsolescència programada o la instauració de dures mesures que retallen llibertats a través de la força, la por i la repressió per part dels governs, són alguns dels tòpics que es debatran en aquest II Cicle de Cinema Documental.

Com l’anterior cicle de cinema documental, es pretén no només acostar-nos a aquestes realitats actuals i injustícies quotidianes, sinó debatre i suggerir propostes d’acció personal i col·lectiva per a una transformació social. El boicot als bancs que conformen el Sistema de Reserva Federal, als principals mitjans de comunicació, a les companyies energètiques o el rebuig a una institució política obsoleta són algunes d’aquestes propostes.

De nou, us animem a assistir a la projecció dels documentals i a l’interessant debat que tindrà lloc després de cada projecció, tots els dilluns des del 31 de Gener, a partir de les 19 hores, en el Casal Popular de Castelló. Podeu consultar la programació al cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s