Cicle documental: "Collapse"


Dilluns 13 Desembre:
COLLAPSE. Chris Smith. E.U.A. (2009)

Michael Rupert, ex agent de la CIA transformat en periodista independent, va ser pioner a predir l’actual crisi financera, encara quan la majoria dels analistes de Wall Street i Washington la negaven per complet.

Rupper és entrevistat i exposa el seu pensament crític sobre el desastre econòmic que s’aproxima a causa de les errònies polítiques portades a terme pels governants. Desenvolupa enfront de la càmera una anàlisi lúcida sobre la situació actual de l’economia mundial, arriscant-se a més a afirmar un pronòstic pessimista sobre el futur proper del món que ens envolta.

Els temes abordats en aquesta cinta estan relacionats principalment al petroli i les seves influències en l’economia mundial, doncs el mateix s’utilitza directa o indirectament en el transport, en les indústries, en el cultiu, en la fabricació de autopartes i en gairebé un interminable etcètera que demostra com els hidrocarburs són imprescindibles en les economies actuals.

Però és més ampli en el seu argument, doncs es toquen a més tòpics tals com el narcotràfic, acusacions sobre que Dick Cheney va ser responsable de milers de morts en el fatídic atemptat del 11 de setembre de 2001, el col·lapse del mercat immobiliari mundial, els plàstics, el etanol, l’electricitat, l’energia nuclear, etc…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s