Concurs: dissenya la samarreta del Casal

Des de la darrera campanya de ‘Donem el salt’ no s’han tornat a fer noves samarretes del Casal. És per això que s’ha pensat en la creació d’un nou disseny per fer samarretes i altres materials que ens puguen ajudar a cobrir econòmicament la tant necessària adequació i millora del nostre espai.

Per tal de seleccionar aquest disseny s’ha convocat un concurs obert “on line” on pot participar qualsevol persona interessada sempre que s’ajuste als següents criteris:

 1. La temàtica ha de ser coherent amb els plantejaments generals del Casal Popular de Castelló.
 2. Cal que el disseny inclogui el nom del Casal Popular de Castelló o el logotip que s’adjunta a la convocatòria [1][2][3], no importa el tamany.
 3. Cal especificar la posició preferent en la samarreta i els diferents colors dels que constarà (es pot fer a una tinta o a varies).
 4. La realització del dibuix pot ser digital o manual.
 5. Els dibuixos es poden desenvolupar en qualsevol programari, sigue lliure o propietari, sempre que les propostes s’envien en formats oberts (per exemple jpg, png o svg).
 6. Els/Les participans han de garantir que poden proveir versions en alta resolució ( ~ 300 dpi) de les seues propostes en cas que resultaren guanyadores/s.
 7. L’autor/a haurà de donar permís d’ús comercial sobre l’obra guanyadora al Casal Popular, o bé llicenciar l’obra sota una llicència que el permeti (per exemple Creative Commons by-sa).
 8. Per presentar els dissenys cal enviar l’arxiu per correu electrònic al correu casalpopulardecastello (a) gmail.com. Indicant nom i cognoms del creador/a/s/es, e-mail, i telèfon.

El termini d’entrega serà fins al 6 de Juny, 15 dies després d’aquesta data es farà públic el disseny seleccionat i es penjarà al bloc del casal una selecció dels dissenys presentats.

El premi al disseny/s guanyador/s és d’un ‘xec regal de 50€‘ que es podrà fer efectiu en qualsevol dels espais i/o col·lectius dels Casal.

Per favor, fes arribar aquesta informació a qualsevol persona a la que penses li puga interessar.

One thought on “Concurs: dissenya la samarreta del Casal

 1. En el punto en ellaç numero tres que es suposa que enllaça a una imatge en svg no es pot veure 😉

  Ademes el format “jpg” es un format d'imatge privatiu, encara que tot tipus de programari l'obrisca.

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s