IVes Jornades de Memòria Històrica “Dona i Memòria"


Divendres 15 de desembre comencen les IV Jornades de la Memòria Històrica baix el títol “Dona i memòria”, organitzades pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló

A les 19 h. La professora i investigadora en Educació per la Universitat de València, Carme Agulló impartirà una conferència sobre les mestres de la II República en l’Institut d’Ensenyament Secundari Penyagolosa de Castelló.

Les jornades continuen la setmana seguent el 19 de desembre en el Centre Municipal de Cultura del carrer Antonio Maura amb la conferència que impartirà la professora i investigadora Eva Alcón sobre dones de Castelló durant la II República i la Guerra Civil, drets i activitat política, i el testimoni d’Aurora Tejerina sobre la seua educació durant la República i la seua lluita antifranquista.

Les jornades finalitzaràn el 20 de desembre també al Centre Municipal de Cultura amb la conferència de la investigadora Amparo Pérez sobre l’educació de la dona els primers anys del franquisme a Castelló, i els testimonis de Tremedal Martí i Carmen Moliner Abadal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s